Internet heeft een revolutie teweeggebracht in onze samenleving. Het heeft de manier waarop we communiceren, werken en winkelen volledig veranderd. En met deze veranderingen komen er ook nieuwe kansen op rijkdom en succes. In het boek "Internet de brug naar rijkdom" worden deze kansen uitgebreid besproken.

Dit boek is geschreven voor iedereen die geïnteresseerd is in het gebruik van internet als een middel om rijkdom en succes te bereiken. Het biedt een overzicht van de vele manieren waarop mensen geld verdienen via het internet, inclusief e-commerce, affiliate marketing, dropshipping en nog veel meer.

Het boek gaat ook in op hoe je jouw persoonlijke merk online kunt ontwikkelen en hoe je sociale media kunt gebruiken om jouw bedrijf te promoten. Er worden praktische tips gegeven over het bouwen van een website en het verkrijgen van verkeer en leads. En als klap op de vuurpijl, worden er succesverhalen van mensen gedeeld die al een fortuin hebben verdiend dankzij internet.

Of je nu op zoek bent naar een fulltime carrière op het internet, of gewoon op zoek bent naar een extra inkomen, "Internet de brug naar rijkdom" is de perfecte gids om je op weg te helpen. Het biedt waardevolle informatie en strategieën voor iedereen die zijn kansen op rijkdom en succes wil vergroten via het internet. Dus waar wacht je nog op? Bestel nu jouw exemplaar en ontdek de mogelijkheden die internet biedt!

€ 12,50 incl BTW

 

Je ontvangt het e-book in PDF-bestand in je mailbox, je hebt dus Adobe Acrobat nodig om het boek te kunnen lezen. Dit boek heeft 87 pagina's en bevat illustraties. We streven ernaar het boek binnen 24 uur te verzenden. Als je na 24 uur nog niets hebt ontvangen, controleer dan je spamfolder. Staat er ook niets tussen, neem dan contact met ons op via de contactpagina

Dit ebook is geregistreerd met ISDN-nummer 9789083341422